Pronađi članak:

16. 7. 2021.

Apple je predstavio MagSafe Battery Pack od 99 dolaraApple je tiho predstavio svoj zvanični MagSafe Battery Pack, koji ima cenu od 99 dolara i dostupan je za poručivanje preko Apple sajta. Battery Pack stiže u beloj mat varijanti i ima Lightning port za punjenje.

Stranica za podršku uređaja ističe da se MagSafe Battery Pack može dopunjavati brzinom do 20W. Kada je u pitanju iPhone 12, omogućeno je punjenje do 15W, ali samo kada je Battery Pack povezan na 20W ili jači adapter. Uređaj takođe može da se dopunjava ukoliko je iPhone uključen u struju. U pokretu, MagSafe Battery će puniti iPhone brzinom od 5W.

Battery Packne uključuje punjač ili kabl, a ima kapacitet od 1460mAh, što bi moglo biti dovoljno da se do vrha napuni iPhone 12 mini. Za korišćenje uređaja, potreban je iOS 14.7, a Apple preporučuje USB-C adapter od 20W ili jači, odnosno USB-C to Lightning kabl za punjenje uređaja.

Apple je MagSafe predstavio uz iPhone 12 liniju, a funkcija koristi magnete koji omogućavaju kačenje na iPhone uređaje i bežično punjenje.Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: benchmark

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: