Pronađi članak:

5. 7. 2021.

Poznati leaker dobio upozorenje od Apple-a



Čini se da Apple ima informacije o njihovim koferima koji dolaze, pa su odlučili uputiti primedbe poznatim curetima, uključujući Kanga.

Iako se Apple trudi da informacije o novim proizvodima kompanije održi unutar njihova četiri zida, uvek se desi da nešto procuri, pa nije retko da se to sazna prevremeno kako će izgledati kao novi iPhone, MacBook ili neki drugi „jabučni“ uređaj.

Ali sudeći po najavi pouzdanog kineskog propuštača Kanga na Veibu, čini se da je Tim Cook odlučio da tome stane na kraj, pa je on i nekoliko drugih prozivača navodno dobili upozorenje od advokata koji zastupaju Apple, piše MacRumors, prenosi Bug.



Naime, upozoreni su da ne otkrivaju informacije o neobjavljenim projektima kompanija, jer to njihovim konkurentima može dati dragocene informacije, ali i obmanuti kupce, zbog mogućnosti da se ono što se otkrije pokaže netačnim.

Apple mu ne dozvoljava da sanja


Apple je navodno pokazao snimke ekrana Kangovih postova na Veibo-u, kineskoj verziji Tvitera, u kojima je, pored procurelih informacija, govorio i o problemima sa proizvodima kompanije, datumima njihovog objavljivanja, kupovini preporuke i druge svakodnevne teme.

Međutim, oglasio se i Kang, koji je tvrdio da nikada nije objavio neotkrivene slike ili se okoristio informacijama koje je objavio, navodeći da je sve to samo „sanjalo“.

„Po Appleovoj logici, ako sanjam, konkurenti kompanije će dobiti dragocene informacije“, rekao je Kang, dodajući da ih koriste kao metu, iako nikada nije objavio procurile fotografije predstojećih proizvoda.

Nema više objavljivanja o Appleu


Uprkos tome, ovaj kineski leaker i dalje drži prvo mesto na AppleTrack skali koja meri pouzdanost informacija koje su objavljivali leaker.

Naime, pre predstavljanja iPhonea 12, Kang je pisao o sva četiri modela i otkrio njihove cene, boje u kojima dolaze i planirane datume izlaska. Pored toga, objavio je i o iPhone SE i HomePod mini.

U svakom slučaju, čini se da je Apple postigao ono što je želeo, jer je Kang na kraju rekao da više neće objavljivati „zagonetke i sanjarenja“, navodeći da će izbrisati neke prethodne postove na svojim društvenim mrežama. Takođe poziva ljude da smanje publikaciju o Appleu, jer će sve najave, kaže, biti revidirane.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: bljesak

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: