Pronađi članak:

28. 10. 2021.

Apple Music je sada dostupan na Sony PlayStation 5 konzoli



Apple je danas objavio aplikaciju Apple Music na Sony PlayStation 5 konzoli. Ovo čini PS5 prvom konzolom koja je dobila podršku za Apple Music, nakon što se ranije ovog meseca pročulo da bi usluga uskoro mogla doći na konzole.

Sa novom aplikacijom, korisnici PlayStation 5 će imati pristup svom Apple Music sadržaju, uključujući preko 90 miliona pesama, hiljade kuriranih plejlista, muzičke video snimke u 4K i Apple Music Radio.



Apple Music se uredno integriše u PlayStation 5 korisnički interfejs. Može se pristupiti preko Kontrolnog centra pritiskom na dugme PS na DualSense kontroleru. Aplikacija može da pronađe preporuke na osnovu igre koja se igra. Takođe dobijate punu podršku za reprodukciju u pozadini za muziku i video zapise, javlja Sony u svom blog postu.

Ni Sony ni Apple još nisu razjasnili da li Apple Music na PlayStation 5 podržava zvuk bez gubitaka ili visoke rezolucije bez gubitaka. Takođe se ne pominje Dolby Atmos, što nije iznenađujuće pošto PlayStation 5 ne može izvorno da dekodira Atmos.

Takođe još nema reči o tome kada će aplikacija doći na Xbox konzole. Takođe nije dostupan na PlayStation 4 konzolama, iako Apple nudi Apple TV+ aplikaciju za te mašine.

Apple Music za PlayStation 5 je sada dostupan za preuzimanje i podešavanje za korisnike sa pretplatom.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: benchmark

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: