Pronađi članak:

8. 4. 2022.

Apple zakazao WWDC 2022 od 6. - 10. juna - onlineKompanija Apple zakazala je premijeru novog iOS 16 operativnog sistema za 6. do 10. jun na ovogodišnjem izdanju WWDC 2022 - makar tako s pravom očekujemo pozivajući se na ranija iskustva, od iOS 11 naovamo je novi softver najavljivan baš na WWDC-u.

WWDC je godišnje okupljanje Apple programera, koji rade u celom ekosistemu uređaja i koji najavljuje sve ono što će biti aktuelno tokom narednog perioda u domenu softvera i servisa.Iako je WorldWide Developer Conference prvenstveno namenjen stručnjacima, vlada veliko interesovanje i korisnika, jer na WWDC-u uvek dobijemo konkretnije novosti o novim Apple uređajima i softveru, posebno iOS sistemu.

Svi posetioci će moći besplatno da budu deo WWDC-a koji će i ove godine biti isključivo onlajn zbog pandemije koronavirusa, koja je još uvek na snazi.

Prema rečima upućenih izvora ove godine će naglasak biti na iOS, iPadOS, macOS, watchOS i tvOS operativnim sistemima, sa mogućim najavama nekih novih uređaja koji će ih koristiti. Da li će to biti prave premijere ili samo nagoveštaj onoga što nas očekuje do kraja godine u hardverskom smislu videćemo već od 6. juna.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor:

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: