Pronađi članak:

12. 4. 2022.

iOS 16 će ​​sadržati značajna poboljšanja za notifikacije, nove funkcije praćenja zdravlja, ali bez većeg redizajna



iOS 16, pod kodnim imenom "Sydney" i koji će biti predstavljen na WWDC-u u junu, sadržaće „značajna“ poboljšanja za notifikacije i nove funkcije praćenja zdravlja, ali neće imati značajni redizajn iOS-a, rekao je danas Mark Gurman iz Bloomberga.

U svom najnovijem Power On biltenu, Gurman piše da ne očekuje veliki redizajn iOS-a, ali da će umesto toga sledeća verzija iOS-a uključivati poboljšanja obaveštenja i nove funkcije praćenja zdravlja.



Što se tiče iOS-a, tražim neka prilično značajna poboljšanja, uključujući ažuriranje obaveštenja i nove funkcije praćenja zdravlja.

Ne očekujem redizajn iOS-ovog interfejsa od kraja do kraja, iako se nije mnogo promenio od iOS-a 7 pre skoro deceniju. Ali možda postoji novi interfejs za multitasking za iPadOS.


Apple će prikazati iOS 16‌, zajedno sa iPadOS 16, macOS 13, watchOS 9 i tvOS 16 tokom WWDC-a, koji će zvanično biti održan od 6. do 10. juna.

Gurman je rekao da watchOS 9 može imati "velike nadogradnje praćenja aktivnosti i zdravlja". Nisu poznati detalji o tome šta će macOS 13 uključivati, uključujući i kako će se zvati. macOS Big Sur je imao veliki redizajn i nakon njega je usledilo manje značajno ažuriranje sa macOS Monterey.

Međutim, ostajući na strani Mac-a, Gurman je danas ponovio da Apple radi na nekoliko novih Mac računara, uključujući novi redizajnirani MacBook Air, poboljšani MacBook Pro od 13 inča, ažurirani iMac od 24 inča i novi Mac mini .



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: macrumors

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: