Pronađi članak:

13. 6. 2022.

Posle 12 godina iPad konačno dobija aplikaciju za vremensku prognozuNakon što je Apple revidirao aplikaciju Weather u iOS 15, nadali smo se da će i iPad verzija biti objavljena godinu dana kasnije. I to se sada desilo! Nova iPad verzija Weather-a prikazuje iste informacije kao i iPhone verzija, ali u posebnom dizajnu za veliki ekran. Tu je i bočna traka na kojoj možete na prvi pogled da vidite vremensku prognozu lokacija koje ste sačuvali.

Vreme takođe funkcioniše sa Split Wiev-om, tako da možete da koristite drugu aplikaciju pored njega i prikaz će se automatski prilagoditi. Vidžet za aplikaciju vreme je već imao iPad, ali se nije promenio. Još uvek možete da postavite mali, srednji i veliki vidžet na početni ekran da biste tamo videli i vremensku prognozu.Radarske slike u aplikaciji Vremenske prilike na iPad-u takođe se mogu prikazati u velikoj veličini, a da ne zauznz ceo ekran. Izgled aplikacije Vreme je dinamičan, jer blokovi informacija sa, na primer, vremenskom prognozom čine mesto za veće radarske slike.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: