Pronađi članak:

14. 12. 2022.

WhatsApp počeo da uvodi 3D avatareWhatsApp je počeo da uvodi 3D avatare za svoje korisnike širom sveta, koji će se moći koristiti za profilne fotografije ili stickere.

3D avatari stižu na WhatsApp nekoliko meseci nakon njihovog debija na Instagramu, Facebook-u i Messenger-u.Direktor kompanije Meta Mark Zuckerberg je putem Facebooka potvrdio da avatari dolaze na WhatsApp, a to se događa nakon višemesečnog beta testiranja.

Iz WhatsApp-a je saopšteno da će korisnici moći koristiti personalizovane avatare kao profile fotografije ili birati među 36 stickera koji će odražavati različite emocije i aktivnosti.

"Vaš avatar je digitalna verzija vas, koju možete kreirati koristeći milijarde kombinacija stilova kose, karakteristika lica i odeće", saopćeno je iz WhatsApp-a.

Zuckerberg je dodao da će korisnici vremenom dobiti mogućnosti uređivanja koje se odnose na osvetljenje, senčenje i teksture frizure.

Godine 2019. je kompanija Meta uvela 3D avatare u Bitmoji stilu za Facebook i Messenger. To je u početku bilo ograničeno na tržišta poput Australije, Novog Zelanda, Evrope i Kanade, a kasnije su uključena i druga tržišta poput SAD-a. Krajem januara je avatare dobio i Instagram.Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: