Pronađi članak:

9. 1. 2023.

iPhone SE odlazi u istoriju?Iako je Apple-ov analitičar Ming-Chi Kuo u decembru objavio da Apple planira da odloži predstavljanje iPhone SE 4 modela za 2024. godinu, čini se da je brzo promenio mišljenje. Prema njegovim sadašnjim tvrdnjama, Apple je u potpunosti otkazao izbacivanje nove verzije svog najjeftinijeg iPhone-a.

"Lanac snadbevanja primio je uputstva od Apple-a koja pokazuju da su planovi proizvodnje i isporuke za iPhone SE 4 za 2024. godinu otkazani, a ne odloženi", navodi Kuo.Kuo je, podsetimo, u decembru rekao da će Apple morati da preispita svoju strategiju i cene, jer bi sledeća generacija iPhone-a SE trebala da preuzme dizajn ekrana ostalih modela u njihovoj ponudi. Drugim rečima, povećali bi se troškovi proizvodnje, što bi na kraju dovelo do viših cena, pa novi SE više ne bi bio povoljan izbor za one koji žele nešto jeftinije da uđu u Apple-ov mobilni ekosistem.

Inače, četvrta generacija iPhone-a SE trebala je da ima dizajn iPhone-a XR iz 2018. godine, što je promena koju bi mnogi korisnici verovatno pozdravili, prvenstveno zbog notcha i Face ID-a.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: