Pronađi članak:

2. 6. 2023.

Od sada jedan WhatsApp nalog možete koristit na pet iPhone-aPre mesec dana, WhatsApp je zvanično uveo Companion režim za svoje korisnike Android-a, omogućavajući povezivanje do pet Android telefona na jedan nalog. Sada je ova opcija dostupna i korisnicima iOS-a.

WhatsApp verzija 23.10.76 za iOS donosi novu funkcionalnost i može se preuzeti putem App Store-a. Kao i na Android-u, iOS verzija ove aplikacije sinhronizuje vašu istoriju i sve poruke se dostavljaju na sva vaša uređaja. Kompanija garantuje da su svi vaši razgovori enkriptovani, čak i na povezanim uređajima.Ipak, neke funkcije poput slanja poruka svim kontaktima i ažuriranja statusa dostupne su samo na "glavnom" uređaju.

Pored toga, nova verzija automatski reprodukuje GIF-ove u četovima bez potrebe da dodirujete poruku.

WhatsApp za poslovne korisnike na Android-u uskoro će dobiti opciju arhiviranja statusa, jer je ova opcija primećena u beta verziji softvera. Ona omogućava vlasnicima preduzeća da arhiviraju određene statusne poruke i koriste ih ponovo kada je to potrebno u budućnosti.Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: