Pronađi članak:

4. 9. 2023.

iPhone 15 stiže 12. septembra!Proteklih nekoliko nedelja širile su se glasine kako bi 12. septembar mogao da bude datum narednog velikog događaja Apple-ovog predstavljanja, a sada je sama kompanija to i potvrdila.

iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max (koji bi mogao da se nazove iPhone 15 Ultra) će biti najavljeni 12. septembra u 10 sati po pacifičkom vremenu (PT). Kao i obično, događaj će biti emitovan putem interneta na apple.com, kao i putem aplikacije Apple TV u na YouTube platformi (linkovi će biti objavljeni naknadno).Slogan/reč koju je Apple odabrao u ovom slučaju je "Wonderlust", igra reči sa "wanderlust" koja znači "jak želja za putovanjem". U Apple-ovom slučaju, to bi se moglo prevesti kao "jak želja da budete zadivljeni", možda? Očigledno je da je to što nas ostavlja u neizvesnosti deo Apple-ovog plana.

Sva četiri nova iPhone-a će imati USB-C portove zahvaljujući nedavnom zakonu EU koji to zahteva, a iPhone 15 Pro Max / Ultra se šuška da će biti prvi uređaj Apple-a sa periskopskom kamerom za zumiranje. Očekuje se da oba Pro modela imaju ramove od titana, prelazeći sa nerđajućeg čelika. Čitava serija će zameniti prekidač za isključivanje tona programabilnim "Dugmetom za akciju", a Dynamic Island će biti prisutna na svima njima.

Apple takođe može da odluči da osveži svoju liniju AirPods slušalica kako bi im dodao USB-C portove. Apple Watch Series 9 i Apple Watch Ultra 2 se takođe očekuju da budu zvezde ovog događaja.Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: