Pronađi članak:

14. 12. 2023.

Apple iPhone SE 4 imaće bateriju iPhone 14 modela



Prema informacijama sa MacRumors-a, iPhone SE 4, čije se lansiranje očekuje 2024. godine, navodno će imati dizajn sličan iPhone 14 modelu. Sada se saznaje da će iPhone SE 4 koristiti bateriju sličnu onoj u iPhone 14.

Izvori tvrde da su prototipovi iPhone SE 4 uređaja, koji nose identifikator uređaja D59, opremljeni Li-Ion baterijama sa model kodom A2863. To je ista baterija koja se koristi u iPhone 14 modelu, kapaciteta 3.279 mAh.



Isti izvori tvrde da interna dokumentacija za dizajn iPhone SE 4 takođe potvrđuje ovu informaciju. Ako Apple nastavi sa korišćenjem ove baterije za iPhone SE 4, to će predstavljati povećanje od 1.261 mAh u odnosu na bateriju iPhone SE 3 modela.

Ipak, važno je napomenuti da se ove informacije odnose na prototipove u predproizvodnji i da planovi uvek mogu da se promene, te stoga možemo dobiti nešto drugačije od onoga što su glasine do sada sugerisale.

Prethodne glasine su tvrdile da će iPhone SE 4 imati OLED ekran nabavljen od BOE-a, čime bi postao prvi SE model koji prelazi sa LCD ekrana. Takođe se spominje da će imati Action Button i USB-C priključak.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: