Pronađi članak:

26. 12. 2023.

Evo šta će raditi novo Capture dugme na iPhone 16



Serija iPhone 16 se očekuje da donese unapređenja u dizajnu naredne godine, ali prema novim informacijama od Marka Gurmna iz Bloomberga, neće biti velikih promena u poređenju sa linijom iPhone 15. Ipak, očekuje se da ne-Pro modeli iPhone 16 dobiju "Action" dugme, isto kao i Pro modeli 15-ice sada, dok se očekuje da iPhone 16 Pro varijante dodaju potpuno novo dugme u mešavinu.



Ovo misteriozno dugme na iPhone 16 Pro se očekuje da se nazove "Capture dugme." Naziv sugeriše da bi moglo biti posvećeno okidaču kamere, ali Gurman-ov najnoviji Power On newsletter kaže da će Apple nameniti dugme za snimanje video zapisa. To znači da bismo mogli videti neke nove video funkcije u iPhone 16 seriji. Zašto bi inače Apple posvetio novo dugme za snimanje video zapisa? Takođe nije jasno da li će korisnici moći da dodele novo Capture dugme za obavljanje drugih akcija vezanih za kameru.

Takođe, Gurman sugeriše da će iPhone 16 Pro modeli imati veće ekrane od iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max modela. Ranije smo čuli da se očekuje da novi ekrani imaju dijagonale od 6,2 inča i 6,8 inča za iPhone 16 Pro i 16 Pro Max, što ih čini najvećim ikada za iPhone.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: