Pronađi članak:

28. 5. 2015.

Dodajte dugme za povratak na iPhone pomoću zaštitne folijeOno što razlikuuje iPhone od ostalih telefona na tržištu je broj fizičkih tastera na prednjoj strani. Home dugme je jedino dugme koje možete koristiti (doduše na nekoliko načina). Ako ste koristili Android OS znate da donje levo dugme služi za povratak nazad tj. prethodni meni gde god da se nalazite. Ako smatrate da bi ta funkcija bila korisna na iPhoneu, možete je dobiti nenarušavajući elegantan izgled telefona.

Iako iOS ima swipe back funkciju, možda ćete poželeti da dodirujete ekran za ovu namenu umesto da prevlačite s leve ivice ekrana.
Radi se o prvoj pametnoj zaštitnoj foliji Halo Back čiji levi ugao je osetljiv na dodir i ponaša se kao taster Back.

Folija je u fazi razvoja na Kickstarteru i uspešno je finansirana više od pet puta koliko je bilo potrebno, a ostalo je još petnaestak dana. Kada se pojavi u avgustu ove godine koštaće 14 dolara, a biće dostupna za iPhone 6 i 6 Plus. Pogledajte kako to funkcioniše u videu ispod:Da li smatrate da je ovo nepotrebno ili biste probali ovaj dodatak?

Još zanimljivih dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: