Pronađi članak:

7. 6. 2015.

Pangu team demonstrirao jailbreak za iOS 8.3 koji se očekuje se po izbacivanju iOS 8.4



Krajem prošle nedelje se u Šangaju u Kini održavala Mobile Security konferencija (MOSEC) na kojoj su članovi Pangu Jailbreak tima pokazali svoj iOS 8.3 jailbreak alat. Informacija dolazi putem Weibo posta od jednog od članova Pangu teama Daniel_K4.

Za sada nemamo drugih potvrda ove informacije ali sudeći po ovome Pangu team već ima iOS 8.3 jailbreak alat i planiraju ga izbaciti čim Apple izbaci novi iOS 8.4 koji se očekuju u ponedeljak 8 juna WWDC 2015 prezentacije.




Osim toga, ako Apple već nije zakrpio propuste u iOS 8.3 koji se koriste za ovaj jailbreak, i sam iOS 8.4 bi mogao biti jailbreakovan istim alatom.

Na isti dan u interviju sa iDigitalTimes-om, Ray Xie, haker is drugog jailbreak teama TaiG je rekao da ceo tim uveliko priprema za hakovanje i jailbreak predstoijećeg iOS 9. To znači da verovatno čuvaju sigurnsne rupe koje su pronašli do sada.

Bez obzira na Rootless i druge sigurnosne mere koje Apple planira za iOS 9, ipak ima dovljno kandidata za iOS 9 jailbreak.

Prema glasinama sa 9to5Mac sajta, Apple bi mogao da odgodi distribuciju iOS 8.4 do kraja jula zbog problema sa novim muzičkim servisom, što bi značilo da bi se i iOS 8.3 jailbreak odložio do tada.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:



Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: