Pronađi članak:

11. 7. 2015.

Kako da zvanično preuzmete i instalirate iOS 9 Public Beta [UPUTSTVO]Kao što je bilo najavljeno za početak jula Apple je po prvi put u omogućio svima, a ne samo Apple programerima, da instaliraju i probaju beta verziju njihovog mobilnog operativnog sistema iOS 9. Ovde ćemo vam pokazati kako da instalirate iOS 9 Public Beta 1 na svoj iPhone, iPad ili iPod touch. Instalacija je prilično jednostavna samo treba da pratite naše korak-po-korak uputstvo.

PAŽNJA: Ovo je beta verzija a to znači da nije savršena može biti sitnih bagova u radu. Ovo je samo probna verzija i obavezno napravite backup pre pocetka.
UPUTSTVO:


 1. Morate imati poslednju zvaničnu iOS verziju (trenutno iOS 8.4). Ako nemate preuzmite je odavde instalirajte i pratite ostatak. Ako nemate jailbreak možete da probate i sa starijom iOS verzijom
 2. Ako već niste, registrujte se na Apple Beta Software Program na ovoj adresi (ako se adresa ne otvara iz prve, kliknite opet jer su serveri trenutno zauzezi)
 3. Zatim posetite ovu stranicu i ulogujte se (Sign In) ili otvorite nalog (Sign Up)
 4. Ukucajte svoj Apple ID i lozinku
 5. Prihvatite uslove koriscenja na Accept
 6. Sada prijavite svoj iUređaj na program tako što ćete na njemu da odete na ovu adresu
 7. Ulogujte se sa istim Apple ID kao malopre
 8. Kliknite na plavo dugme Download profile
 9. Ako imate Apple Watch koji je uparen sa iPhonom izaberite samo iPhone
 10. Izaberite Install dugme iz desnog gornjeg ugla i ukucajte šifru ako zatraži
 11. Prihvatite uslove i kliknite Install
 12. Restartujte uređaj klikom na Restart
 13. Kada se uređaj idite u Settings/ General/ Software Update gde će vas čekati iOS 9 Public Beta 1 za download. Izaberite Download and Install i to je to


Kada instalirate, probajte ga i obavezno nam javite utiske! Ako ste nešto propustili imate ispod detaljan video vodič:Sve novosti u iOS 9 možete videti ovde.

Još korisnih uputstava možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: