Pronađi članak:

11. 8. 2015.

iPhone 6S i iPad Pro biće predstavljeni 9. septembraIzgleda da nećemo predugo čekati na Apple iPhone 6 (ili 7, u zavisnosti od toga za kakvu se oznaku Apple odluči).

Očekuje se da će novi smartfon biti lansiran 9. septembra, dok će se u prodaji naći od 18. septembra. U istom periodu se očekuje i novi iPad.
Prema navodima izvora sajta BuzzFeed, Apple planira 9. septembar kao datum lansiranja, što ima smisla jer je u pitanju uobičajeni vremenski period kada kompanija iz Kupertina predstavlja svoje nove modele. Izvor ne otkriva da li će biti lansiran iPhone 6S ili iPhone 7, ali s obzirom na dosadašnju praksu, očekuje se da će novi smartfon doći kao iPhone 6S.

Novi telefon bi trebalo da implementira Force Touch tehnologiju, a ostale specifikacije uključuju A9 čip, 2GB RAM-a i poboljšanu kameru. Tu je i bežično punjenje i opcije skladištenja od 32GB, 64GB i 128GB.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: