Pronađi članak:

7. 10. 2017.

Konkurenciji će trebati 2,5 godine da dostigne TrueDepth kameru



Barem tako tvrdi poznati analitičar KGI Securities-a, Ming-Chi Kuo. Prethodno je tvrdio da će im trebati negde između jedne i dve godine.

Ming-Chi Kuo je 23. januara 2017. prvi put objavio vest da će se u sledećem iPhone-u umesto skenera otiska prsta nalaziti sistem prepoznavanja lica kao biometrijska identifikacija. To je bilo skoro 8 meseci pre Keynote-a. Kada smo prvi put čuli tu vest, bili smo malo razočarani: jednostavno nismo mogli da verujemo da ima nešto bolje od Touch ID-a.



Sada kada imamo stvarne, pouzdane informacije, moramo priznati – naše razočarenje je bilo malo preterano. Naravno, možemo raspravljati o tome šta je korisnije ili ko voli šta, ali nema sumnje da su Face ID i TrueDepth kamera koja omogućava korišćenje Face ID-a trenutno najnaprednije tehnologije koje su se ikad pojavile u telefonu.




Dovoljno je samo da pročitate nešto o toj tehnologiji kako biste ste se uverili. Naravno, nije slučajnost što ovaj mali uređaj odgovoran za probleme u proizvodnji i kašnjenje iPhone-a X. Kuo smatra da je Apple upravo napravio ogroman korak napred i da će konkurenciji trebati godine da ih dostignu. Dve i po godine, tačnije. Pogotovo pošto će čekati da vide kakav će biti prijem Face ID-a.



Kao što možemo videti iz uvoda ovog članka, Kuo obično ima prilično precizan uvid u događaje kad je Apple u pitanju.

Pročitaj još:




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: